top of page

NEWS

"După o zi aşa lungă, începi să vezi Bucureştiul altfel."

Asta este concluzia la care a ajuns Alexandra Ştefănescu în primul număr al revistei ( Plic ), în care a realizat un foto-reportaj despre Bucureşti şi locurile sale magice. Bucureştiul înseamnă pentru Alexandra, printre altele, cărţi, cafea şi muzică bună. Dar pentru voi?

Grăbiţi-vă să cumpăraţi primul număr ( Plic ) din Carturesti şi Anthony Frost English Bookshop, pentru că al doilea se pregăteşte să vadă lumina în curând. ( Plic ) va cutreiera noi ţinuturi româneşti în curând, pinky promise! smile emoticon

 

Ilustraţie vrăjită şi iubită de Harumi Omine

Carturesti Verona a fost invadat de ( plic ), de la intrare până la ROD

P.S: În curând și în Carturesti Carusel, Promenada + Brașov și Cărtureşti Timişoara

"Rămâi fix aici, mă întorc în 15 minute cu niște lapte și o țigară. Cum ziceai că te cheamă?"

Decupat dintr-o colecție fină culeasă de oamenii ( Plic ) și imortalizată de Bogdan Grigoriu, o înșiruire de momente de sinceritate stradală, intitulată „Bucureștiul vorbește”. Primul număr al revistei Plic încadrează restul colecției și te așteaptă în librăriile Carturesti din București, Brașov și Timișoara, dar și în Anthony Frost English Bookshop.

Super-sketch realizat de către încântătoarea Harumi Omine.

Unul dintre primii susținători ai revistei (plic) și, totodată, unul dintre cei mai entuziasmați și frumoși oameni pe care i-am întâlnit și care au auzit de proiect - el este Cristian Lupșa, fondator al Decât O Revistă și un prieten foarte drag nouă. Sfaturile lui ne motivează în valuri de căldură și spunem asta amintindu-ne de o seară de ger de noiembrie în care ne-am strâns cu toții la redacția DoR și am vorbit despre fricile noastre, ce se învârteau în jurul originalității sau lipsei acesteia. În seara aceea ne-am conturat ”motto-ul” - ”Dacă e să fim neprofesioniști, să fim neprofesioniști până la capăt.”
Îi mulțumim enorm, atât pentru sprijin, cât și pentru cuvintele frumoase cu care ne-a îmbrăcat și cu care o să continue să ne îmbrace sufletele.

bottom of page